Tapasztalatok


  • Zsuzsa néni tapasztalata

    "A kezelések valóban sokat számítottak, de az igazi áttörés nem csupán ezeknek köszönhető, hanem annak a közegnek, amibe belecsöppentem. Az a sok bátorítás, hit és szeretet amivel körülöleltek az itt dolgozó emberek, óriási erőt adott!"

  • Egy túlsúlyos vendégünk tapasztalata

    Megérkeztem, gyönyörű környezet, madárcsicsergés, harapni lehet a levegőt. Belépek a házba, kedves emberek, jó illat és finom gyömbértea ami fogadott. A súlyom több, mint 150 kg, nem sok reményem volt arra, hogy valaha is le tudok fogyni, arra pedig végképp, hogy az a fogyás tartós is lehet. Amint azonban teltek a napok, egyre optimistább és örömtelibb voltam, mert várakozásom ellenére, miszerint biztos szigorú diétára fognak, nem ehetek majd semmi finomat, ahelyett olyan ízletes és színes ételeket ettem, amilyet még soha!

  • Gerincsérv volt, gerincsérv nincs? Lehetséges ez?

    Egy kedves vendégünk eljött hozzánk, hogy a gerincsérv műtéte előtt feltöltse immunrendszerét vitaminnal, és a New Start életmódprogram nyújtotta minden lehetőséggel. Kapott gyógymasszázst, váltó kezeléseket, tornázott és sétált sokat, evett finom, egészséges ételeket, frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket, majd amikor újra visszament az orvosához, hogy egyeztessék a műtét időpontját...

Főoldal Főoldal
Rólunk Rólunk
Tapasztalatok Tapasztalatok
Aktualitások Aktualitások
Turnusok Turnusok
Tudta-e? Tudta-e?
Kapcsolat Kapcsolat
Galéria Galéria

Jogi nyilatkozat - Copyright © 2014 Érdliget Életmódközpont - Minden jog fenntartva.